Siirry sisältöön

Yhteystiedot ja henkilöstö

Vantaan sanataidekoulu

Osoite:
Asematie 11 A 11 (käyntiosoite: Tikkuraitti 11 A 11, 3. krs), 01300 Vantaa

Puh:

045 126 6080

Sähköposti:
info [at] sanataidekoulu.fi
etunimi.sukunimi [at] sanataidekoulu.fi

Lähin pysäköintialue:
Aimo Park Tokmanni, sisäänajo Lehdokkitie 2 puolelta.

 

Henkilöstö

Tiina Åhlgren

Rehtori

050 359 4522

tiina.ahlgren [at] sanataidekoulu.fi

Olen koulun rehtori ja vastaan koulun hallinnosta, taloudesta, henkilöstöasioista ja pedagogisista linjauksista. Olen työskennellyt Vantaan sanataidekoulussa vuodesta 2013, ensin sanataideopettajana ja sen jälkeen rehtorina vuodesta 2019. Opetan aikuisten ja nuorten aikuisten taiteen perusopetusryhmiä. Koulutukseltani olen kirjallisuuden maisteri (FM) Jyväskylän yliopistosta, täydennettynä opettajan pedagogisilla ja opetushallinon opinnoilla. Toimin myös Suomen sanataideopetuksen seuran puheenjohtajana ja sanataidealan edustajana Taiteen perusopetusliitossa. Vapaa-aikanani luen, kirjoitan ja ulkoilutan koiraani lähiluonnossa.

Maami Snellman

Vastaava sanataideopettaja

050 461 8309

maami.snellman [at] sanataidekoulu.fi

Olen Vantaan sanataidekoulun vastaava sanataideopettaja ja lastenkirjailija. Koulutukseltani olen varhaiskasvatuksen opettaja. Työni ohessa teen myös lastenteatteria. Ohjaan taiteen perusopetusryhmien lisäksi toiminnallisia työpajoja päiväkodeissa ja kouluissa sekä lastenkulttuurikeskuksissa. Koulutan myös opettajia ja päivähoidon henkilökuntaa sanataiteen maailmaan. Omien lastenkirjojen lisäksi olen kirjoittanut sanataideoppaita pienille lapsille ja varhaiskasvattajille sekä alakoulun ja yläkoulun oppilaille ja opettajille. Sanataideopettajan työtä olen tehnyt jo parikymmentä vuotta.

Anna Rautiainen

Suunnittelija-tuottaja

045 353 3707

anna.rautiainen [at] sanataidekoulu.fi

Toimin Vantaan sanataidekoulussa tuottaja-suunnittelijana. Olen koulutukseltani kuvataiteilija (AMK) ja kulttuurituottaja (AMK). Tällä hetkellä opiskelen Turun Amk:ssa kulttuurihyvinvoinnin (YAMK) koulutusohjelmassa. Sanataidekoulussa olen työskennellyt syksystä 2007 alkaen. Olen toiminut iltapäiväkerho-ohjaajana, ip-esimiehenä, työpaikkaohjaajana, opettanut 4–18-vuotiaiden Tpo-ryhmiä, ohjannut koulu- ja varhaiskasvatuspajoja, leirejä, hankkeita ja kirjallisuustapahtumia. Viime vuosina työ on painottunut enimmäkseen markkinointi-, tuotanto-, viestintä- ja hallintopuolelle.

Jenni Sneitz

Iltapäivätoiminnan esihenkilö

050 4134212

jenni.sneitz [at] sanataidekoulu.fi

Olen toiminut Vantaan sanataidekoulussa iltapäivätoiminnan esihenkilönä syksystä 2018 alkaen. Koulutukseltani olen lähihoitaja, puhevammaisten tulkki ja ratkaisukeskeinen työnohjaaja. Oman ammatillisen kasvun perusta on varhaiskasvatuksessa, josta kokemusta 15 vuoden ajalta. Minulla on myös usean vuoden kokemus erityistä tukea tarvitsevien lasten tukemisesta moniammatillisissa työyhteisöissä.

Kati Oinonen

Sanataideopettaja

kati.oinonen [at] sanataidekoulu.fi

Olen koulutukseltani teatteri-ilmaisun ohjaaja (Tio AMK) sekä sanataideopettaja. Opetan taiteen perusopetusryhmiä varhais- ja kouluikäisille lapsille. Ohjaan toiminnallisia työpajoja kouluissa, päiväkodeissa ja lastenkulttuurikeskuksissa. Olen työskennellyt monissa sanataidekoulun hankkeissa, kuten Vantaan kaupungin rahoittamassa ikäihmisten taidehankkeessa Muistot ja unelmat näkyviksi, ja toiminut käsikirjoittajana sanataiteeseen pohjautuvissa esityksissä, videoissa ja tv-ohjelmassa. Teen lapsille ja aikuisille suunnattua naamio- ja puheteatteria. Olen kiinnostunut kansanperinteistä ja tarinankerrontaperinteestä, joka mahdollistaa vahvan yhteisöllisen kokemuksen ja sukupolvien yhdistämisen. Vantaan sanataidekoulussa olen työskennellyt vuodesta 2009.

Inari Mykkänen

Sanataideopettaja

inari.mykkanen [at] sanataidekoulu.fi

Olen toiminut Vantaan sanataidekoulussa sanataideopettajana vuodesta 2014 lähtien. Opetan taiteen perusopetuksen ryhmiä sekä lapsille että aikuisille. Ohjaan myös sanataiteen KULPS-työpajoja Espoon peruskouluissa. Lisäksi olen toiminut useissa Vantaan sanataidekoulun hankkeissa sanataideopettajana, kuten Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamissa Utelias luokka- ja Sanataidekipinä koulussa -hankkeissa. Olen valmistunut Helsingin yliopistosta kotimaisen kirjallisuuden maisteriksi (FM) ja suorittanut opettajan pedagogiset opinnot. Luovaa kirjoittamista olen opiskellut muun muassa Kriittisen korkeakoulun kirjoittajakoulussa. Opettamisen ohella kirjoitan itse kaiken aikaa.

Tanja Maksimainen

Sanataideopettaja

tanja.maksimainen [at] sanataidekoulu.fi

Ohjaan sanataiteen KULPS-työpajoja Espoon ala- ja yläkouluissa sekä opetan sanataidetta Espoon harrastuspolku –kerhoissa.
Olen sanataideohjaaja, kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja. Olen opiskellut myös kirjoittamista, suomen kieltä ja erityspedagogiikkaa. Olen toiminut luokanopettajana 19 vuotta. Pyrin luomaan turvallisen, luovuutta tukevan ilmapiirin, jossa jokaisen on mahdollista tulla kohdatuksi omana itsenään.

Evianna Korhonen

Sanataideopettaja

evianna.korhonen [at] sanataidekoulu.fi

Olen opiskellut lastenkirjallisuustiedettä Skotlannissa ja Irlannissa ja erikoistunut lasten kuvakirjallisuuteen sekä kuvitustaiteeseen. Tällä hetkellä ohjaan englannin- ja kaksikielisiä sanataideryhmiä, kuten myös monitaiteellisia työpajoja pääkaupunkiseudun kouluissa ja kirjastoissa. Erityisiä kiinnostuksenkohteitani ovat lasten ja nuorten luontosuhde, fantasiakirjojen kartat, tunnetaitokasvatus sekä vaikeiden asioiden käsittely kuvallisin ja sanallisin keinoin. Työstän paraikaa toista maisterintutkintoani kuvataidekasvatuksen parissa ja toimin lisäksi vapaana kuvittajana.

Noora Nyyssönen

Sanataideopettaja

noora.nyyssönen [at] sanataidekoulu.fi

Olen sanataideohjaaja, iltapäiväkerho-ohjaaja ja lisäksi teen muusikon ja näyttelijän töitä. Olen työskennellyt Vantaan sanataidekoulussa vuodesta 2011. Tällä hetkellä opetan koulukerhoissa sanataidetta. Olen toiminut erilaisissa projekteissa ja ohjannut mm. biisihautomoja ja sanataidepajoja päiväkodeissa. Myös Elämyssynttärien ja Aikuisten satutuntien veto luonnistuvat ja innostavat. Sanataiteen lisäksi suuria intohimoja ovat musiikin tekeminen ja näytteleminen. Toimin kahdessa yhtyeessä laulajana, sanoittajana ja säveltäjänä. Olen myös opiskellut teatterialaa ja olen jäsenenä kahdessa teatterissa.

Mervi Pajunen

Toimistosihteeri

045 126 6080

toimisto[at]sanataidekoulu.fi

Puhelinaika ma-ke klo 10-15, to 10-12

Verkkolaskuosoite

Operaattori
Apix Messaging Oy (003723327487)

 

Verkkolaskuosoite
003715333609

OVT-tunnus
003715333609

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme ottamaan yhteyttä: toimisto@sanataidekoulu.fi