Siirry sisältöön

Opetus

Sanataideharrastus edistää luovuutta ja antaa valmiuksia ilmaista itseä monipuolisesti sanataiteen keinoin. Sanataiteessa korostetaan elämyksellisyyttä, kiireetöntä yhdessäoloa ja itse tekemistä. Sanataideharrastuksen myötä saat vertaisryhmän ja harrastusyhteisön, jonka merkitys kantaa läpi elämän. Koulumme opetusryhmistä löytyy jokaiselle omansa.

Ilmoittautumaan pääset täältä ja koulutussäännöt löytyvät tästä: KOULUTUSSÄÄNNÖT

VAUVASANATAIDE

Tarjoamme kiireetöntä yhdessä oloa lorutellen ja leikkien. Sanataide kehittää ainutlaatuista vanhemman ja lapsen suhdetta, jossa vauvan kielellinen perusta rakentuu.

LEIKKI-IKÄISET

Lapsi leikkii, kuvittelee ja rohkaistuu vuorovaikutukseen. Hän kuuntelee, kertoo ja lukee, rakentaa omaa kieltään ja itsetuntoaan.

Lue lisää

KOULUIKÄISET

Eläydymme mielikuvituksen, kielen ja kirjallisuuden ihmeelliseen maailmaan. Kokeilemme erilaisia ilmaisutapoja. Kerromme, kirjoitamme, kuuntelemme, kuvitamme, esitämme. Teemme omia sanataideteoksia ja julkaisemme omaa taidetta.

Lue lisää

AIKUISET

Opetus sopii kaikille, jotka haluavat ilmaista itseään kirjoittamalla tai haluavat päästä eroon kirjoittamisen esteistä. Sanataide voi olla vain harrasta, mutta se antaa myös hyvät eväät aina kirjailijaksi asti.

Lue lisää

ILTAPÄIVÄKERHOT

Tarjoamme sanataidepainotteista iltapäivätoimintaa 1.–2.-luokkalaisille seitsemässä eri iltapäiväkerhossa Vantaalla.

Lue lisää

Mitä taiteen perusopetus on?

Taiteen perusopetus on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää opetusta. Opinnot luovat oppilaalle vertaisryhmän, jossa tutustutaan ikätasoisesti sanataiteen tuottamisen eri puoliin. Sanataideopetuksessa oppilaat kehittyvät lukijana, kirjoittajana,  kertojana, tulkitsijana ja taideprosessin tuottajana.

Lue lisää!