Siirry sisältöön

SANATAIDESUKELLUS!

Kirjailija Silja Sillanpää ja Vantaan sanataidekoulussa opettajana toimiva Kati Oinonen ovat käsikirjoittaneet Pikku Kakkoseen uuden Sanataidesukellus-sarjan. Kati toimii myös ohjelman juontajana. Sarjassa esiintyvät lapset ovat Vantaan sanataidekoulun oppilaita Sanakeinu-, Satulinna- ja Satusammakot-ryhmistä, ja ohjelma on kuvattu syksyllä 2021 Tikkurilan kirjaston lastenosaston Laguunissa. Sanataidesukellus tulee tiistaisin Pikku Kakkosessa ja sarja on nähtävissä kokonaisuudessaan Yle Areenassa.

https://areena.yle.fi/1-61801772

Vantaan sanataidekoulu on onnellinen ja ylpeä tästä sanataiteen saamasta valtakunnallisesta näkyvyydestä. Toivomme että Sanataidesukellus innostaa lapsia ympäri Suomen harrastamaan sanataidetta! Ja tottakai jännitämme jatkaako Hihi-Voo seikkailuja vielä tämän kauden jälkeenkin!

Vantaan sanataidekoulun toimintaan voit tulla mukaan myös kesken lukukauden. Ilmoittautumisen, ryhmät ja toimipaikat löydät täältä:

https://sanataidekoulu.fi/opetus/lapset-ja-nuoret/

Sanataidetta voi harrastaa myös monella muullakin paikkakunnalla. Suomen sanataideopetuksen seuran sivuilta löydät yhteystiedot itseäsi lähimpänä olevaan sanataideharrastukseen:  

https://sanataide.fi/contact/