Opetus

Lukuvuoden 2016-17 teemana on eläimet kirjallisuudessa. Opetuksessa korostetaan elämyksellisyyttä, iloista kiireetöntä yhdessäoloa ja huomioidaan oppilaiden teemasta esiin nostamat kiinnostuksen kohteet.

Alkamassa on jälleen värikäs ja inspiroiva sanataidevuosi. Koulumme opetusryhmistä löytyy jokaiselle omansa. Jos tarjonnastamme vielä puuttuu sinun alueellasi toimiva ryhmä, ota rohkeasti yhteyttä.

Ole yhteydessä, jos kiinnostuit sanataiteesta ja ryhmää lähiseudultasi ei löydy. Perustamme uusia ryhmiä tarpeen mukaan ja etsimme sopivat tilat. Uusi ryhmä perustuu kun koossa on  6 oppilasta.

opetus_0-3

VAUVASANATAIDE >

Tarjoamme kiireetöntä yhdessä oloa lorutellen ja leikkien. Sanataide kehittää ainutlaatuista vanhemman ja lapsen suhdetta, jossa vauvan kielellinen perusta rakentuu. Runot ja leikit saa mukaan kotiin.

opetus_4-6

LEIKKI-IKÄISET >

Lapsi leikkii, kuvittelee ja rohkaistuu vuorovaikutukseen. Hän kuuntelee, kertoo ja lukee, rakentaa omaa kieltään ja itsetuntoaan.

opetus_7-18

LAPSET & NUORET >

Eläydymme mielikuvituksen, kielen ja kirjallisuuden ihmeelliseen maailmaan. Opetuksemme lähtökohtana ovat jokaisen omat kokemukset ja kiinnostuksen kohteet.

opetus_aikuiset

AIKUISET >

Opetus sopii kaikille, jotka tykkäävät kirjoittaa tai haluavat sitä oppia.
Opiskelu on kirjoittajaminän hahmottamista, oman äänen ja tyylin löytämistä.

opetus_ipk

ILTAPÄIVÄKERHOT >

Tarjoamme laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa koululaisille kymmenen vuoden kokemuksella.

_Vantaan Sanataidekoulu     _Tikkurilantie 44 P     _01300 Vantaa     _P: 045 126 6080     _Ota yhteyttä