TottaTarua- lasten kirjallisuustapahtuma 29.9.2018, klo:11-14.30

TottaTarua tapahtuma järjestetään Pointissa 29.9.2018. Päivän aikana on paljon kivaa tekemistä ja näkemistä koko perheelle! Teemana on tunnetaidot ja ystävyys.

Tarkempi TOTTATARUA aikataulu  tästä

Veera Salmi, kuvaaja Dorit Saljutskij

TottaTarua saa kirjailijavieraakseen Veera Salmen!Tule kuulemaan kuinka Veera löysi Puluboin ja kuinka Ponista ja Puluboista oikein tuli ystäviä. Pointin sali klo:11.15-12.00.

Veera Salmi, Kuvaaja: Dorit Salutskij

Kanttia kanssa! -esityksen ensi-ilta on TottaTarua tapahtumassa! Se on samoihin aikoihin ilmestyvän Leena Virtasen ja Sanna Pelliccionin Minna! -kirjan(Teos) ja tietysti Minna Canthin itsensä innoittama esitys 5-8 -vuotiaille.

Kanttia kanssa! esityksessä yleisö näyttelee tärkeää osaa he ovat kuopiolaisia, kaupan asiakkaita, lapsia. salonkilaisia ym.
Kanttia kanssa! tutustuttaa lapset Minna Canthiin ja hänen työhönsä.
Esityksen työryhmä:
Käsikirjoitus ja ohjaus Eppu Nuotio
Visuaalinen suunnittelu Sanna Pelliccioni
Esityksen Minna ja kaikki muut roolit Maami Snellman

Päiväkodin sali klo: 13.00-13.40

Kanttia Kanssa, Kuvaaja: Sanna Pelliccioni

Iki-ihana ja suosittu Pentti Rasinkangas saapuu tarinoimaan ja musisoimaan TottaTarua-tapahtuman ystävyys ja tunnetaito teeman mukaisesti.Luvassa on hauskaa ja vakavaa, enimmäkseen hauskaa.

liput 3€, ennakkovaraus: tottatarua [at] sanataidekoulu . fi

Pointin sali 14:00-14:30

pentti_rasinkangas

MUU OHJELMA:

11:15- 11:45 Lorutuokio ja

12:00-12:30 Satuhieronta

Koko päivän:

kahvila, Kirjasairaala, satuteltta, kasvomaalausta ja Katri Kirkkopellon Molli-kirjaan perustava sanataidekoulun työpaja kahvila, sekä Suomalaisen kirjakaupan myyntipiste
-Tikkurilan teatteri- ja sirkuskoulun oppilaat esiintyvät

13:00 ja 13:30

Tapahtuman järjestävät yhdessä Pointin kirjasto, Vantaan sanataidekoulu ry ja Vakka ry.

Tapahtuma on osa Vantaan LUKUvuotta.

Tapahtumapaikka: Pakkalan oppimis- ja informaatiotalo, Hagelstamintie 1, 01520 Vantaa

Tottatarua_banneri (267x800)