Tiedote opetusjärjestelyistä koronaviruksen aikana

TAITEEN PERUSOPETUS RYHMÄT

Ei lähiopetusta toistaiseksi

Suomen Valtioneuvosto antoi torstaina 12.3.2020 suosituksen, jossa lähikontakteja harrastustoiminnassa ja vapaa-ajalla tulee rajoittaa koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Vantaan sanataidekoululla ei ole tiedossa ketään oppilasta, huoltajaa, opettajaa tai henkilökuntaan kuuluvaa, jolla olisi vahvistettu koronavirus (COVID-19) tartunta.

Haluamme toimia vastuullisesti tässä tilanteessa ja seuraavat toimenpiteet ovat ennaltaehkäisevää toimintaa. Oppilaiden, huoltajien ja opettajien terveys on aina etusijalla.

Opetusjärjestelyt

Lähiopetus on keskeytetty toistaiseksi.  Opetus toteutetaan etäopetuksena. Ryhmäsi opettaja tulee lähettämään sinulle opetukset etätehtävinä, videoina tai opettajan jakamalla etäopiskelualustalla.

Seuraamme tiiviisti tilannetta ja tiedotamme jatkotoimenpiteistä lisää myöhemmin.

ILTAPÄIVÄKERHOT

Vantaan sanataidekoulun ylläpitämät iltapäiväkerhot toimivat  lähiopetuskouluilla (Veromäki, Martinlaakso, Kartanonkoski), muttta Toteemin lastenkulttuurikeskuksessa toimiva iltapäiväkerho toistaiseksi suljettu.