Taika Tontun sanataideviestit osa 1

Moi!

7–9 -vuotiaiden sanataiteen opetuksessa käytetään tukena ja elävöittäjänä Taika Tontun lähettämiä ääniviestejä. Taika johdattelee näiden viestien kautta lapset kunkin opetuskerran sisältöön ja tehtäviin. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta kuunnelmien käytöstä opetuksen tukena. Ne tekevät oppimisesta entistäkin elämyksellisempää ja monitaiteisempaa.

Taika Tontun hahmon, tarinan ja kuunnelmien käsikirjoituksen on luonut vastaava sanataideopettajamme Maami Snellman. Kuunnelmien äänisuunnittelusta, tuotannosta ja ääninäyttelystä vastaa ohjaajamme Aarne Lindén. Taika Tontun kuvan ja muun sanataidetuntien visuaalisen ilmeen on luonut kuvataiteilija ja sanataideohjaaja Riikka Leppänen.

Koulumme on erittäin ylpeä Taika Tontusta, sanataidekartoista ja -passeista. Alta pääset tutustumaan Taika Tontun maailmaan kuunnelmasarjan kautta. Jos haluat kysyä lisää elämyksellisestä sanataideopetuksesta tai kuunnelmien ja visuaalien käytöstä opetuksessa, ota rohkeasti yhteyttä täältä tai tällä lomakkeella.

 

 

Kommentoi

Vaaditut tiedot on merkitty tähdellä. (Sähköpostiosoitetta ei julkaista.)

_Vantaan Sanataidekoulu     _Asematie 11 A 11 (Tikkuraitti 11 A 11)    _01300 Vantaa     _P: 045 126 6080     _Ota yhteyttä