KESÄKUUN PÄIVÄLEIRIT 2019

Vantaan sanataidekoulun suositut kesän päiväleirit tulevat taas. Leireillä ulkoillaan, retkeillään, leikitään ja pelataan yhdessä. Viikon aikana luetaan kirjoja, keksitään tarinoita ja askarrellaan. leireillä toimivat ohjaajina sanataidekoulun ammattitaitoiset iltapäiväkerho-ohjaajat ja sanataideopettajat.  Leirin hinta on 80€/ 1 viikko ja 160€/2 viikkoa. Leirihintaan sisältyy lounas, vakuutus, retkikulut ja materiaalit. Leirit on suunnattu 1.-6. -luokkalaisille.

Leiriviikot 23 ja 24, leirit ovat avoinna klo:9-15.00.

Leiripaikkoina kesällä 2019

• Sanataidekoulu Tikkurila (Tikkuraitti 11 A 11)
  • Martinlaakson yhtenäiskoulu (Martinlaaksonpolku 4, 01620 Vantaa)
  • Pakkalan opetuspiste (Hagelstamintie 3, 01520 Vantaa)
  • Tammiston opetuspiste (Kaurapellonkatu 3, 01520 Vantaa)

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen ja ohje:

Rastita listasta ne viikot ja leiripaikka johon lapsi osallistuu. HUOM! Jos lapsi osallistuu kahdeksi viikoksi, muista rastittaa sekä viikot 23 ja 24.

KESÄLEIRI-ILMOITTAUTUMINEN

MUUTA:

Paikan voi perua ilman kuluja viimeistään 20.4.2019, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme peruutusmaksun, joka on 50% leirimaksusta. Sitovaksi tullut ilmoittautuminen tarkoittaa siis maksuvelvollisuutta, vaikka et aikoisikaan osallistua.

Jos leirille tule tarpeeksi osallistujia (min. 8 lasta), leiri perutaan 19.4.2019 Vantaan sanataidekoulu puolesta ja siitä ilmoitetaan perheille sähköpostitse osoitteeseen, jonka he ovat antaneet ilmoittautumistilanteessa.  Siirtyminen toiselle Vantaan sanataidekoulun perustuvalle leirille on kuitenkin mahdollista.

Ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa toukokuussa lähetettävän leirikirjeen ohjeistuksen mukaisesti. emme voi taata, että myöhässä tulevat allergiatiedot pystytään täysin huomioimaan ruokatilauksissa.

KESÄLEIRILLE ILMOITTAUTUMINEN ehdot

showcase_kuva_paivaleiri