MUUT PALVELUMME

Monipuolisten työpaja- ja koulutuspalveluittemme kautta aukeavat ovet sanataiteen maailmaan niin yksittäisille lapsiryhmille kuin ammattikasvattajille. Voit ostaa palvelujamme joko pienenä, kertaluonteisena maistiaisena tai isompana pakettina.

Työpajat

Työpajatoimintamme on suunnattu pääasiassa varhaiskasvatus- ja koululaisryhmille. Tarjolla on sekä kertaluonteisia että useamman kerran toteutettavia sanataidepajoja erilaisilla sisällöillä.

Koulutuspalvelut

Sinulle, joka haluat laajentaa tai syventää omaa ammattitaitoasi.

Tarjoamme kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille suunnattuja sanataidepedagogiikan koulutuksia valmiina koulutuspaketteina varhaiskasvatuksen opettajille, luokanopettajille, äidinkielenopettajille, kirjaston henkilökunnalle sekä muille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville. Tarvittaessa räätälöimme koulutuksen sisällön asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan.