SIMONKALLION KOULU

SIMONKALLION KOULU,Simonkalliontie 1, 01350 Vantaa

OPETUSPÄIVÄ Torstai, alkaen 5.9.2019

• 7-8 -vuotiaat UUSI, klo 13.30-15.00

Ryhmässä keksitään mm. erilaisia ja erikoisia kasvi – ja puulajeja, mielikuvitusolentoja ja maailmoja ja kirjoitetaan/kerrotaan tarinoita sekä leikitään ja liikutaan luonnossa. Ryhmäläiset osallistuvat pienimuotoiseen projektiopetukseen saman ikäryhmän oppilaiden kanssa. Kirjoina esimerkiksi: Veera Salmi: Pupuboin ja ponin pöpelikkökirja, Eppu Nuotio ja Linda Bondestam: Papupiilokas, ötökkäriimejä, Reetta Niemelä: Nähdään majalla -sarja.

• 9-10v. ja  11-12v. , SANATAIKURIT  klo: 15.00-16.30

9-10-vuotiaat Ryhmässä keksitään mm. erilaisia ja erikoisia kasvi – ja puulajeja, mielikuvitusolentoja ja maailmoja ja kirjoitetaan/kerrotaan tarinoita sekä tutkitaan luontoa ja ympäristöä. Lisäksi opetellaan tarinan kirjoittamisessa/kertomisessa ketjuttamaan tapahtumia ja juonenkäänteitä. Ryhmäläiset osallistuvat pienimuotoiseen projektiopetukseen saman ikäryhmän oppilaiden kanssa. Kirjoina esimerkiksi: Martti Linna: Isän luokse, Eero Ojanen & Sirkku Linnea: Suomalaiset taruolennot, Reetta Niemelä: Nähdään majalla – sarja

11-12-vuotiaat Ryhmässä harjoitellaan pidempikestoisia tehtäviä. Teemaa käsitellään syvällisemmin oman kirjoittamisen, lukemisen ja keskustelun kautta. Oppilaat kehittelevät ja syventävät erilaisia henkilöhahmoja ja maailmoja, harjoittelevat tarinan suunnittelua ja kokeilevat kirjoittaa pidempiä tekstejä. Ryhmäläiset osallistuvat projektiopetukseen saman ikäryhmän oppilaiden kanssa. Kirjoina esimerkiksi: Maria Vuori: Ison kiven juureen. Kirsti Mäkinen: Kruunupäinen käärme – ja muita Suomen kansan tarinoita. Siiri Enoranta: Nokkosvallankumous.

Hinta: 215€/ lukukausi

Ilmoittautumiset tästä