REKOLA 7-8V. JA 9-10V.

REKOLAN KOULU, (UK, luokka 101/102)

OPETUSPÄIVÄ KESKIVIIKKO, alkaen 4.9.2019

• 7-8 -vuotiaat,   UUSI   klo: 12.30-14.00

Ryhmässä keksitään mm. erilaisia ja erikoisia kasvi – ja puulajeja, mielikuvitusolentoja ja maailmoja ja kirjoitetaan/kerrotaan tarinoita sekä leikitään ja liikutaan luonnossa. Ryhmäläiset osallistuvat pienimuotoiseen projektiopetukseen saman ikäryhmän oppilaiden kanssa. Kirjoina esimerkiksi: Veera Salmi: Pupuboin ja ponin pöpelikkökirja, Eppu Nuotio ja Linda Bondestam: Papupiilokas, ötökkäriimejä, Reetta Niemelä: Nähdään majalla -sarja.

• 9-10 -vuotiaat, KIRJEKYYHKYT klo: 14.15-15.45

9-10-vuotiaat Ryhmässä keksitään mm. erilaisia ja erikoisia kasvi – ja puulajeja, mielikuvitusolentoja ja maailmoja ja kirjoitetaan/kerrotaan tarinoita sekä tutkitaan luontoa ja ympäristöä. Lisäksi opetellaan tarinan kirjoittamisessa/kertomisessa ketjuttamaan tapahtumia ja juonenkäänteitä. Ryhmäläiset osallistuvat pienimuotoiseen projektiopetukseen saman ikäryhmän oppilaiden kanssa. Kirjoina esimerkiksi: Martti Linna: Isän luokse, Eero Ojanen & Sirkku Linnea: Suomalaiset taruolennot, Reetta Niemelä: Nähdään majalla – sarja.

Hinta: 215€/ lukukausi

Ilmoittautumiset tästä