PAAHTIMO

Kesäinen käsikirjoituskurssi sinulle joka aiot kirjoittaa romaanin!

Onko sinulla käsikirjoitus laatikossa odottamassa Sitä oikeaa hetkeä tai kasa tekstinosia tai kokoelma tekstiharjoituksia joista voisi ehkä tulla jotain, mutta ei ole aavistustakaan mitä. Ja mistä ylipäänsä pitää lähteä liikkeelle jos tahtoo kirjoittaa kirjan? Miten suunnittelet juonikaaren? Miten kuljetat useita eri juonilinjoja? Ja mitä tehdä kun ideoita riittää, muttei kuitenkaan tiedä mistä kirja edes kertoo? Huoli pois!

Paahtimo on liikkeelle lähdön vaiheisiin keskittyvä kurssi. Kurssilla luonnostellaan synopsis, tutkitaan erilaisten juonivaihtoehtojen uhkat ja mahdollisuudet. Kahtena peräkkäisenä lauantaipäivänä kokoontuva kurssi antaa vinkkejä ja ideoita juonen suunnittelun ja pitkän tarinakaaren jännitteen hallintaan. Kurssilla sivutaan myös genre-kirjoittamisen lainalaisuuksia ja kokeillaan eri tyylilajien mm jännitys, romantiikka, dekkari kirjoittamista. Työskentelytyyli on työpaja-henkinen, luvassa on aiheisiin liittyviä alustuksia, keskustelua, tekstien kirjoittamista, käsikirjoituskartan laatimista sekä tietysti käytännön vinkkejä kirjoittamisaikataulun ja –rutiinien hallintaan.

Kurssin vetäjä on kirjailija ja kirjoittamisen ohjaaja Laura Paloheimo.

Aika: lauantaina 8.6 ja lauantaina 15.6. klo 10-15:00

hinta 65,-.

Paikka: Vantaan sanataidekoulu, Tikkuraitti 11 A 11, 01300 Vantaa

Ilmoittaudu mukaan 31.5. mennessä

Ilmoittautuminen tästä viimeistään 31.5.2019 mennessä

_Vantaan Sanataidekoulu     _Asematie 11 A 11 (Tikkuraitti 11 A 11)    _01300 Vantaa     _P: 045 126 6080     _Ota yhteyttä