MATKA MINUKSI

Elämänkaaren kasvukohtiin pureutuva Matka Minuksi -kirjoituskurssi sinulle joka tahdot kirjoittaa elämäntarinasi, tai tutkia elämääsi vaikuttaneiden tilanteiden ja tunnelukkojen vaikutusta siihen kuka olet nyt.

Kolme kertaa kokoontuvan kurssin aikana paneudutaan tunnelukkojen maailmaan, muistoihin siihen kuka oli silloin joskus ja miksi eletty elämä on kulkijaa muokannut. Erilaisten luovan kirjoittamisen ja itsetutkiskelua tukevien kirjoitustehtävien avulla palataan lapsuuden, nuoruuden ja aikuisuuden vaiheisiin ja puretaan elämän tärkeitä käänteitä kohtauksiksi ja tunnelmapaloiksi.

Oman elämäntarinan käänteisiin tutustuminen on voimaannuttava kokemus, ja tunteiden kohtaaminen paperilla on turvallista. Kehomme ja mielemme on täynnä tunteita ja kirjoittaminen tarjoaa lempeän tavan käsitellä niitä. Kirjoittaminen etäännyttää ja luo välimatkaa, ryhmässä kirjoittaminen muistuttaa siitä, että meitä kaikkia ihmisiä yhdistää tunteet ja omaan kasvuun liittyvät kysymykset. Kurssilla kirjoitettuja tekstejä ei lähtökohtaisesti lueta ääneen ryhmässä, kaikki tekstit on tarkoitettu kurssilaiselle itselleen. Sinun ei tarvitse olla kirjoittamisen harrastaja voidaksesi osallistua kurssille, riittää että kirjoittaminen on sinulle mieluisaa ja tahdot oppia tuntemaan itsesi paremmin.

Kurssin ohjaaja on kirjailija, sanataideohjaaja, energiahoitaja ja tunnetaideterapeutti-opiskelija Laura Paloheimo.

Ajankohta: kevät 2020 3krt./

ti 14.1. klo 17.30-20-30