KIRJOITA JA MAALAA, TUNNE TARINASI- 4 x ti

Laura Paloheimo2, kuva; Niina IsomäkiTaideterapian metodeja hyödyntävä kurssi sukeltaa syvään päähän, elämäsi käännekohtiin, herkkiin hetkiin ja kaikkeen siihen millä ei ole muotoa tai jolle ei ole annettu sanoja.

Kurssille osallistuaksesi sinun ei tarvitse tuntea itseäsi erikoislaatuisen taiteelliseksi. Jokaisella meistä on tunteet ja ajatuksia, ja meistä jokainen osaa upottaa kätensä maaliin ja sivellä käsin muotoja paperille. Voit maalata, vaikka silmät kiinni tai käyttää sivellintä, sientä tai rättiä.

Tunnemaalaamisessa ei ole kyse täydellisen taideteoksen tekemisestä, tekemisen keskiössä on ilmaisuvapaus, sinulle sopivin tapa maalata tunne tai ajatus paperille.

Maalaukset auttavat alitajuntaasi työstämään, ja mieltäsi muistamaan. Kuvia maalatessa syntyy oivalluksia, joista kirjoitetaan.

Ryhmässä keskustellaan maalauksista ja omasta tunteesta, jota kuvaa katsellessa kokee. Elämäntarinat ja kokemuksemme ovat jokaisella erilaisia ja erityisiä, meitä ihmisiä yhdistävä tekijä on tunteet.

Sisimmästä nousseet, ja nähdyksi tulleet kuvat antavat voimaa niin tekijälle kuin katsojallekin. Mieleen ja kehoon vapautuu tilaa omien tunteiden ja muistojen käsittelyyn. Itsetuntemus, itseluottamus ja oman elämäntarinan arvostus lisääntyy.

Voimakuvien ja tunnemuistokuvien maalaaminen on voimaannuttava ja oivalluksia tarjoava metodi jokaiselle, joka on kiinnostunut löytämään työkaluja hyvinvoinnin tueksi.

Kirjoita ja maalaa, tunne tarinasi! kurssi käsittelee elämäsi tunnemuistoja maalaten ja kirjoittaen. Tällä kurssilla

 Tutkitaan oman elämäntarinan eri vaiheita ja siihen liittyviä tunteita, maalataan kuvia ja kirjoitetaan niistä.

Ohjaaja: Laura Paloheimo, kirjailija, sanataideohjaaja, ja tunnetaideohjaaja

Hinta: 128 € / 12 oh sisältäen maalaustarvikkeet

Ajankohta: tiistaisin 18.1., 15.2. ja 15.3., + 1 kerta  klo 17.30–20.30

Paikka: Vantaan sanataidekoulu, Asematie 11 A 11(Tikkuraitti 1 1A 11), 01300 VANTAA

Lisätietoja:info(at) sanataidekoulu.fi, puh. 045-3533707

Ilmoittautuminen tästä

Ilmoittautuminen on sitova.

_Vantaan Sanataidekoulu     _Asematie 11 A 11 (Tikkuraitti 11 A 11)    _01300 Vantaa     _P: 045 126 6080     _Ota yhteyttä