Elämyssynttärit

Ei saatavilla toistaiseksi

Järjestä lapsellesi ikimuistoiset juhlat!

Seikkailusyntymäpäivät 5-9-vuotiaille lapsille. Juhlateeman voi valita seuraavista:

HULLUNKURISET HAHMOSYNTTÄRIT

(max. 12 lasta, kesto 2h )

Hullunkurisilla hahmosynttäreillä lapset luovat itselleen ihan ikioman roolihahmon.
Jokainen pääsee tekemään oman henkilöpassin omalla hahmovalokuvalla varustettuna ja hahmot esittäytyvät vuorotellen hahmojen punaisella matolla. Hullun hauskoilla hahmosynttäreillä ohjaajat ovat myös hauskoina hahmoina. Rekvisiittaa ja rooliasut tulevat sanataidekoulun puolesta, mutta juhliin voi tulla halutessaan myös ikiomassa naamiaisasussa.

Lopuksi herkutellaan ja bailataan yhdessä discopallon välkkeessä!

VEDENHALTIJAN SYNTYMÄPÄIVÄT

Syntymäpäivillä seikkaillaan vedenalaisessa valtakunnassa.  Kuka on kadonnut vedenaliseen, mistä löytyy vedenhaltijan aarre?
Sanataidekoulu muuttuu vedenalaiseksi linnaksi, jonka maailmaan syntymäpäiväsankari vieraineen pääsee mukaan.  Seikkailulle johdattamassa Vedenhaltija ystävineen.

Kaikkien syntymäpäivien hinta on 300€/ 10 lasta ja sen yli menevät lapset 10 e/hlö.
(Hinta sisältää ohjelman, 2 ohjaajaa, tarjoilun teemaan sopivasti ja kutsukortit.)
Aika: Viikonloppuisin, Kesto: 2 h
Paikka: Vantaan sanataidekoulu, Tikkuraitti 11 A 11, 01300 Vantaa.

Tiedustelut ja varaukset: p. 045 353 3707, Anna Rautiainen, info [at] sanataidekoulu . fi

img_3326