Elämyssynttärit

Järjestä lapsellesi ikimuistoiset juhlat!

Seikkailusyntymäpäivät 5-9-vuotiaille lapsille. Juhlateeman voi valita seuraavista:

HULLUNKURISET HAHMOSYNTTÄRIT

(max. 12 lasta, kesto 2h )

Hullunkurisilla hahmosynttäreillä lapset luovat itselleen ihan ikioman roolihahmon.
Jokainen pääsee tekemään oman henkilöpassin omalla hahmovalokuvalla varustettuna ja hahmot esittäytyvät vuorotellen hahmojen punaisella matolla. Hullun hauskoilla hahmosynttäreillä ohjaajat ovat myös hauskoina hahmoina. Rekvisiittaa ja rooliasut tulevat sanataidekoulun puolesta, mutta juhliin voi tulla halutessaan myös ikiomassa naamiaisasussa.

Lopuksi herkutellaan ja bailataan yhdessä discopallon välkkeessä!

VEDENHALTIJAN SYNTYMÄPÄIVÄT

Syntymäpäivillä seikkaillaan vedenalaisessa valtakunnassa.  Kuka on kadonnut vedenaliseen, mistä löytyy vedenhaltijan aarre?
Sanataidekoulu muuttuu vedenalaiseksi linnaksi, jonka maailmaan syntymäpäiväsankari vieraineen pääsee mukaan.  Seikkailulle johdattamassa Vedenhaltija ystävineen.

Kaikkien syntymäpäivien hinta on 300€/ 10 lasta ja sen yli menevät lapset 10 e/hlö.
(Hinta sisältää ohjelman, 2 ohjaajaa, tarjoilun teemaan sopivasti ja kutsukortit.)
Aika: Viikonloppuisin, Kesto: 2 h
Paikka: Vantaan sanataidekoulu, Tikkuraitti 11 A 11, 01300 Vantaa.

Tiedustelut ja varaukset: p. 045 353 3707, Anna Rautiainen, info [at] sanataidekoulu . fi

TILAA HAHMO KOTISYNTTÄREILLE

Sanataidekoulusta voit tilata myös hulvattoman hahmon syntymäpäivillesi:P4150027

MONSTERIMAMA

MONSTERI-MAMA vierailee synttäreilläsi ja kuljettaa Sinut ja vieraasi hauskojen, jännittävien ja draamallisten tehtävien ja leikkien kautta aarteen luo!

Monsteri-Mama on nimestään huolimatta kiltti, vaikka nimi ja ulkoasu ovat räväkät! Hän saattaa myös puhua pelottavan kuuloisella äänellä ja vaikuttaa tiukalta, mutta oikeasti Mama on vauhdikas pakkaus, ja hän on hieman lapsellinenkin, mikä saattaa olla joskus huvittavaa. Jalkapalloa pelatessaan, hän huutaa: ” Maali!”, vaikka potkaisisi maalin ohi. Ja jos joku toinen saa oikeasti maalin, hän huutaa: ” Ei hyväksytä!”

Monsteri-Mama pitää musiikista ja discotanssista. Hänellä on täysin omanlaisensa tanssityyli, minkä Sinä ja vieraasi saatte totisesti nähdä! Hän myös laulaa mielellään ja usein vihjaileekin ihanasta lauluäänestään, jotta joku oikein pyytäisi häntä laulamaan…

Monsteri-Mama odottaa kutsuasi! Soita, ja draamaseikkailu voi alkaa!

Tiedustelut: info [at] sanataidekoulu . fi

img_3326