Menetelmäopas Lastenkirja raollaan

Menetelmäopas kertoo, kuinka lastenkirja muotoutuu elämykselliseksi sanataideleikiksi.
– Oppaan myötä aikuiset pääsevät tutustumaan varhaisiän sanataidekasvatukseen sekä leikkimään satuja ja tarinoita lasten kanssa. Siitä löytyy myös konkreettiset ohjeet kahdesta erilaisesta kirjallisuusprojektista, sanataidekoulun vastaava sanataideohjaaja Maami Snellman kertoo.
Menetelmäopas on tarkoitettu kaikille varhaiskasvatusalalla. Leikissä lapsi omaehtoisesti opettelee ja oppii kieltä.
– Tämän vuoksi kirjallisuuspohjaiset sanataidetyöpajat soveltuvat erityisen hyvin alle kouluikäisille lapsille, Snellman jatkaa.

Pääset oppaaseen klikkaamalla kantta:

Lastenkirja raollaan - avaa ovet sadulle -menetelmäopas

Lisätietoa oppaasta ja menetelmistä Maami Snelmannilta tai yhteydenottolomakkeella tästä…

Maami Snellman
e-mail: maami.snellman [at] sanataidekoulu . fi

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sanis/public/html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405